آموزش نصب و راه اندازی آسانسور
راه اندازی آسانسور یکی از مراحل جذاب و مورد علاقه نصابان میباشد که افراد با این تخصص بسیار کمتر از بقیه ی متخصصان هستند. زیرا شاید اندکی پیچیده تر از مراحل دیگر از نصب آسانسور باشد. در عین حال دارای درآمد بیشتری هم هست. به متخصصانی که مرحله راه اندازی را انجام میدهند اصطلاحا راه انداز آسانسور میگویند.
.
مراحل راه اندازی هر آسانسور معمولا شامل چیست؟
نصب تابلو فرمان و مدار برقی، سیم کشی، اتصالات موتور، گاورنر، فلکه کشش چاه، بافرها، متعلقات کابین، درب طبقات، چینش آهنرباها، شستی طبقات و سایر موارد استاندارد بصورت کامل، تا تحویل به کارفرما میشود . در این مجموعه تجربه ی عملی یکی از مهندسین با سابقه ی صنعت آسانسور به شما کمک میکند که یک آسانسور را چطور راه اندازی کنید و تحویل استاندارد دهید.
در این دوره صفر تاصد راه اندازی به شما آموزش داده میشود و به راحتی با آن میتوانید یک راه انداز حرفه ای شوید و کسب درآمد کنید.
آموزش نصب و راه اندازی آسانسور
راه اندازی آسانسور پس از طی ۳ مرحله آهن کشی، درب و ریل و مکانیکال انجام میشود.
در این پکیج چه مواردی آموزش داده میشود؟
.
۱-شناخت اجزا و قطعات آسانسور بهمراه عکس و توضیحات.
۲-معرفی ابزارهای مورد نیاز برای نصب آسانسور و کار با آنها
آموزش نحوه تیز کردن مته دریل آهن

***
درآمد ماهانه راه اندازی آسانسور چقدر است؟
در صنعت نصب آسانسور هزینه ی نصب بر اساس تعداد طبقات محاسبه میشود. مثلا در سال ۱۴۰۱ دستمزد نصب الکتریکال به ازای هر طبقه ۱/۵ تا ۲/۵ میلیون میباشد. یعنی مثلا برای یک ساختمان ۵ طبقه حداقل مبلغ ۷/۵ میلیون تومان را میتوانید دریافت کنید. این ۵ طبقه را در حداکثر ۱۰ روز میتوانید به اتمام برسانید. اگر در ماه ۳ دستگاه آسانسور ۵ طبقه را راه اندازی کنید در آمد ماهانه شما برابر با حدود ۲۲ میلیون تومان خواهد بود که مبلغ خوبی میتواند باشد. این در حالیست که شما به تنهایی و بدون دستیار یا همکار آنرا انجام دهید. شما میتوانید پس از یادگیری و تسلط روی کار یک نیرو بگیرید و در مدت کمتری راه اندازی را تمام کنید و درآمد بیشتری کسب کنید.
توجه: این پکیج شامل آسانسورهای کششی با سیستم ۱ به ۱ و ۲ به ۱ تک درب و دودرب و با تابلوهای داتیس، آرین میباشد و تابلوفرمان شرکتهای دیگر نیز تا حدودی مشابه این دو تابلو فرمان است.
آموزش ها بصورت فیلم ویدیویی و عکس میباشد.